~

JEZELF ‘ONT – WIKKELEN’ IS DE WEG TERUG NAAR JEZELF. HET IS EEN  MAGISCH PAD VAN WIJSHEID, WAARHEID EN VERTROUWEN. ONDERWEG LAAT JE LOS VAN WAT NIET VAN JOU IS EN WAT JE NOG IN DE WEG ZIT. ZODAT JE AAN HET EIND VAN JE REIS DE VRIJHEID VAN JE EIGEN HART KUNT ERVAREN. EN JE VOLGENDE BESTEMMING KUNT KIEZEN.

~

Maar first things first…. hoezo een magisch pad? Zijn we de sprookjes en queestes niet een beetje ontgroeid? Wordt het niet een beetje zweverige boel zo?

Nou… nee. Zweverig houdt alleen maar in dat de verbinding met het aardse mist, en ont-wikkeling gaat juist óók om je verbinding met dat aardse. En de old-school sprookjes zijn misschien niet meer helemaal van deze tijd, maar er is nog wel een hoop wijsheid in te vinden. Ze kunnen je nog steeds veel over jezelf vertellen. En misschien is het wel tijd voor nieuwe sprookjes. Niet omdat ze fictie zijn, maar omdat ze vol potentie zitten, vol verwondering! Vol glans die vandaag de dag best dof kan zien en voelen met alle overtuigingen en ideeën waar we ons hart onder hebben bedolven. Misschien is het hoog tijd om het hart er weer eens bij te halen.

En magie is een prachtige – en doeltreffende – manier daarvoor. Het is de weg naar het hart, en het is van het hart. Zonder hart geen ware magie. In magie zit alles: het onzichtbare, het zichtbare, de liefde die die twee met elkaar verbindt.

~

To be continued… (maar currently under construction)