Welkom!

Gaia begeleidt je bij een stuk persoonlijke ontwikkeling, ongeacht hoe groot of klein je vraag. De begeleiding geeft gelegenheid voor je om te ontwarren en te kijken naar wat er speelt rondom je vraag, of wat het ook is waar je mee zit. (Lekker vaag, maar waar je ‘mee zit’ kan dan ook echt van alles zijn. En zich op allerlei vage én duidelijke manieren aan je zichtbaar maken. Dus schroom echt niet om contact op te nemen omdat je vraag niet helder is. Of wanneer die wel helder is. Of wanneer het een fysieke klacht betreft.) In ieder geval, bij een sessie of cursus kan de essentie van waar je nu eigenlijk last van hebt, zichtbaar worden.

~

Door inzicht en bewustzijn in jezelf en hoe je systeem werkt te ontwikkelen, en oude ideeën & zeer los te laten, kom je steeds meer ‘terug’ bij jezelf. Met alle mooie gevolgen voor je welzijn, zoals meer rust en energie. Maar het geeft je ook ruimte om steeds meer regie over je eigen leven nemen, zodat je kunt kiezen en creëren wat in lijn is met jou en jouw hart. Oftewel wat fijn en goed voelt voor jou. After all, het is jouw leven. Nog beter: des te meer je bij jezelf komt, des te meer je de werkelijke magie die het leven voor je in store heeft kunt ervaren. (Die ligt nu vaak nog verstopt onder alles dat je denkt te moeten en hoe het hoort en de enige manier waarop je denkt dat je daaraan kunt voldoen, etc.)

~

Gaia in de Griekse mythologie is Moeder Aarde, maar ze is ook symbool van de levenskracht ervan. Leidraden zijn dan ook de elementen van Moeder Aarde én de kosmos.

~

Hieronder vind je eerst een overzicht van wat Gaia aanbiedt. Als je verder scrollt, kom je bij meer uitleg over de achtergrond van de begeleiding.

Meditatie – Voor een moment van rust en ontspanning, om weer tot jezelf te komen, bewust je lijf te voelen. Het gaat niet om het leren van technieken, maar om de ervaring van voelen, zachtheid en rust.

Individuele begeleiding – Is er iets waar je (al lang) mee zit, heb je een vraag waar je graag naar wilt kijken, of een gevoel wat je niet snapt? Een (serie) individuele sessie(s) kan inzicht brengen in wat er aan de hand is, en helderheid over wat je er wél in zou wensen.

Cursus – Eigen vraagstukken komen ook in een cursus naar voren; de leidraad is theorie met een oefening, om een stap te zetten in het bewust worden van echt voelen in je lijf, hoe je veld van aandacht werkt, en het effect dat het heeft op hoe je je leven ervaart.

Kosteloos kennismaken kan altijd.

~

Waar ontwikkelprocessen over gaan, in een notendop: Het menselijk systeem heeft een heel onzichtbaar deel tot haar beschikking, haar energieveld. Dit veld beweegt door en om je lijf – we noemen het ook wel ‘aandacht’. Je stuurt dit veld zelf en voor een groot deel onbewust. De clue is dat het wel degelijk een effect op je heeft. In begeleiding wordt zichtbaar hoe je energieveld beweegt.

In dit veld bevinden zich ook ideeën die je leven sturen. Die heb je verzameld vanaf je vroegste jeugd. Een hoop ideeën kunnen ondersteunend werken. Misschien zitten er ook tussen die vroeger handig waren, maar waar je nu niks meer aan hebt. Ook bijvoorbeeld onverwerkte emoties gaan erin zitten. Die ideeën en emoties beïnvloeden ondertussen nog wel je keuzes, gedrag en gevoel.

Je creëert met je energieveld dus eigenlijk van alles in je leven wat je niet op die manier door hebt. Tijdens de begeleiding ontwikkel je hier bewustzijn in en komt je eigen creatiekracht steeds meer tot je beschikking. En je intuïtie ontwikkelt als vanzelf mee.

~

Kennismaken met bewustzijn en de invloed op gedrag kan ook met een e-book op de bank: klik hier voor ‘Op het snijpunt van verstand en gevoel, menselijk gedrag op dieper niveau verklaard‘.

Enjoy!