Nieuws! Gaia werkt voortaan samen met Het Magisch Hart/De Werfeling in Utrecht. Vanuit een liefde voor magie begeleiden we mensen bij het ontwikkelen van hun bewustzijn.

Want eigenlijk gaan bewustzijn en magie over hetzelfde: de natuurlijke harmonie tussen MAterie en enerGIE. Oftewel over jij en je lijf, je omgeving en Moeder Aarde. Over terug naar je eigen natuur, naar wie je werkelijk bent en wat je in je hart verlangt om hier op aarde te doen. Over vanuit een hoger perspectief te kijken naar ontwikkeling, die van jezelf en die van de grotere bewegingen op aarde.

Maar waar ontwikkeling wel ’s wat suf of zelfs zwaar kan worden, vangt magie het wonderbaarlijke, het intuïtieve en het léuke. Want het ontwikkelen van je bewustzijn is een avontuur. Waarin jij kiest hoe groot, klein, dichtbij of ver je wilt gaan. Ontwikkeling als magisch avontuur is het pad van het hart, van voelen, van onvoorwaardelijke liefde.

Gaia start op 1 december met een avondgroep Aardse Magie. In dit programma ontwikkel je inzicht in je hele menselijke systeem, in je lichaam als klankkast en zet je stappen op het pad van bewuste creatie. Voor meer info, zie hier!

Aardse Magie bestaat uit 4 delen. Je kunt van deel tot deel kiezen of je verder gaat. De volgende data voor deel 1 in Den Bosch zijn 1 december, 8 december, 15 december, 5 januari, 12 januari en 19 januari. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagavond van 19:00 tot 21:30 bij Station Brandstof, Vughterweg 80. 

Vragen of inschrijven? 
Mail naar annemarie@gaiabegeleiding.nl of bel: 06 5191 3788. 

baai in Schotland bij zonsondergang waar de vier elementen van de meditatie samenkomen

Iets meer info over bewustzijnsontwikkeling, in een notendop:

Naast een fysiek lijf heeft iedereen ook een energieveld. De info in dat veld – o.a. overtuigingen en emoties – beïnvloed gedrag, hoe je je voelt, je gezondheid en je relatie met jezelf. En hoe je jouw leven en de wereld ervaart.

Zo ervaar je via je lijf en je energieveld van alles in je leven; best een goed principe. Maar je kunt op een punt komen waar je andere dingen wilt ervaren. Je anders zou willen voelen. Of gedragen. Of je hebt van alles aan iets gedaan, maar niks lijkt te helpen.

Dan kan het zomaar eens geen toeval zijn dat je hier bent. En is intuïtieve begeleiding misschien de volgende stap. In de vorm van een 1-op-1-sessie, een workshop of cursus.

Intuïtieve begeleiding..?

Je energieveld draagt alle info rondom je vraag of kwestie in zich; tijdens een energielezing ‘lees’ ik (Anne-Marie) de info uit je veld, als het ware. Omdat ik mijn energieveld afstem op dat van jou, voel en zie ik info. En samenhang. Dat wat vast zit, en hoe. Dit geef ik aan je terug, zodat je het zelf ook kunt voelen en ervan los kunt komen.

Misschien klinkt het allemaal wat vaag; het kan vragen om een ervaring in hoe dit eigenlijk werkt. (Check vooral de testimonials. ;-)) Bewust intuïtief en voelend werken worden op dit moment nog wel eens wat wantrouwend bekeken, terwijl ze juist op een diep en essentieel niveau werken. En ook nog op een liefdevolle manier. Hetzelfde geldt voor bewust werken met energie.

Wat brengt het je?

Als je iets in je energieveld  loslaat of het los komt, geeft dat een gevoel van ruimte, doorstroming, opluchting. Nieuwe inzichten doen dat ook.

In je dagelijkse ervaring kan het je meer rust brengen  – in je lijf en in je hoofd – , meer zicht op wat je graag zou willen en hoe dat vorm te geven, meer energie en een betere gezondheid. Het vergroot je welzijn: fysiek, emotioneel en mentaal. Het brengt je vrijheid.

Wat er in essentie gebeurt is dat je lijf, persoonlijkheid en ziel meer met elkaar op lijn komen, wat altijd goed voelt. Je ontwikkelt onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Oftewel ‘ware magie’.  Say what..?

Aan de ene kant omdat intuïtieve begeleiding echt magisch kan voelen. En omdat magie gaat over de verbinding tussen materie en energie, het aardse en de kosmos. Dus magie gaat ook over de relatie tussen jou en je lijf  – als je lijf, persoonlijkheid en ziel op elkaar afgestemd zijn voelt dat GOED -, maar ook over de relatie tussen jou en de aarde. En jou en de kosmos.

Hoe diep je daarin wilt gaan, is volledig aan jou. Misschien dat 1, 2 of 3 sessies je precies bieden wat je nodig hebt, misschien ben je altijd zoekende geweest naar diepere lagen van gedrag, of geheimen van het universum en vind je hier iets van wat je zocht.

In alle gevallen ben je van harte welkom. Voel je altijd vrij om contact op te nemen. Ik hoor graag van je.

NB: De link hier rechtsonder naar Instagram werkt niet. Dit: @gaia.magie is waar Gaia op Instagram wel te vinden is.