Ware magie

 

Magie gaat over de natuurlijke harmonie tussen materie en energie. Die harmonie kun je niet denken, maar vraagt om voelen. Dat voelen, dat is van het hart. En je zou het soms bijna vergeten, maar een hart hebben we allemaal.

 

Als het gaat om magie is ‘voelen’ een wat uitgebreidere skill dan je misschien op het eerste gezicht denkt. In magie is voelen verbonden met je heldere (of fijngevoelige) vermogens, met bewuste creatie, met vrijheid in jezelf ervaren en met de regie over je eigen leven.

 

Magie gaat over hoe jouw kracht werkt en wat jij wilt ervaren en creëren in dit leven.

Het gaat over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

 

Maar dan dus met hart. In lijn met de ziel die je bent en de persoonlijkheid die je hebt.

 

Als die natuurlijke harmonie out of whack is, kan je daar last van hebben. Feeling stuck, piekeren, twijfelen, je niet lekker voelen, niet weten wat je wilt, niet weten hoe iets te veranderen. Niet snappen waarom er gebeurt wat er gebeurt.

 

Begeleiding bij de ont-wikkeling van je magie houdt in dat we met je meekijken wat er in de weg zit van die harmonie. Oude patronen, aangenomen waarheden, overtuigingen, oud zeer: ze kunnen zichtbaar worden zodat je ze kunt transformeren.

 

Je ontwikkelt inzicht in hoe je hele systeem werkt, in de wisselwerking tussen je lijf als klankkast en de energieën die je waarneemt. Je kunt je bewust worden van de diepere drijfveren onder je gevoel en gedrag.

 

Nieuwsgierig? Raakt het ergens? We horen graag van je! Hieronder vind je de mogelijkheden in Den Bosch. (Maar er kan nog veel meer: in Utrecht zit de headquarters. Daar vind je de winkel De Werfeling, alle begeleiding en opleidingen van Het Magisch Hart en ook bijvoorbeeld mooie vollemaansrituelen. :-)) 

 

De begeleiding in Den Bosch vindt plaats bij Station Brandstof, Vughterweg 80. De begeleiding wordt verzorgd door Anne-Marie Böing. 

06 5191 3788
annemarie@werfeling.nl

baai in Schotland bij zonsondergang waar de vier elementen van de meditatie samenkomen

 

Tarot reading                          €60,-

 

Individuele begeleiding

            Intro-sessie                 €39,-

            Jongeren                     €70,-

            Volwassenen              €99,-

 

Avondprogramma Aardse Magie

            Deel 1, 6x                    €240,-

            Deel 2, 9x                    €360,-

            Deel 3, 9x                    €360,-

            Deel 4, 9x                    €360,-

(Je kunt van deel tot deel kiezen of je doorgaat.)

 

Meer info? Benieuwd wat het beste bij je vraag past? Zoekend wat je vraag eigenlijk is? Neem gerust contact op, dan kijken we met je mee.