Welkom!
Heb je een vraag? Soms heb je die zonder dat je het echt doorhebt, soms is het klinkklaar. En gaat die vraag over iets wat er speelt, hoe je je voelt, in je hoofd, in je lijf. In je leven. Geeft all the obvious geen bevredigend antwoord meer? Misschien is het tijd om dieper te kijken.

Met humor, scherpte en onvoorwaardelijke liefde ontwarren we je vraagstuk. Wat vast zit, kan dan weer stromen, en dat voelt over het algemeen een heel stuk fijner.

Hieronder vind je eerst een overzicht van wat Gaia aanbiedt. Als je verder scrollt, kom je bij meer uitleg over de achtergrond van de begeleiding.

Meditatie – Voor een moment van rust en ontspanning, om weer tot jezelf te komen, bewust je lijf te voelen. Het gaat niet om het leren van technieken, maar om de ervaring van voelen, zachtheid en rust.

Individuele begeleiding – Is er iets waar je (al lang) mee zit, heb je een vraag waar je graag naar wilt kijken, of een gevoel wat je niet snapt? Een (serie) individuele sessie(s) kan inzicht brengen in wat er aan de hand is, en helderheid over wat je er wél in zou wensen.

Cursus – Eigen vraagstukken komen ook in een cursus naar voren; de leidraad is theorie met een oefening, om een stap te zetten in het bewust worden van echt voelen in je lijf, hoe je veld van aandacht werkt, en het effect dat het heeft op hoe je je leven ervaart.

Kosteloos kennismaken kan altijd.

~

Waar ontwikkelprocessen over gaan, in een notendop: Het menselijk systeem heeft een heel onzichtbaar deel tot haar beschikking, haar energieveld. Dit veld beweegt door en om je lijf – we noemen het ook wel ‘aandacht’. Je stuurt dit veld zelf en voor een groot deel onbewust. De clue is dat het wel degelijk een effect op je heeft. In begeleiding wordt zichtbaar hoe je energieveld beweegt.

In dit veld bevinden zich ook ideeën die je leven sturen. Die heb je verzameld vanaf je vroegste jeugd. Een hoop ideeën kunnen ondersteunend werken. Misschien zitten er ook tussen die vroeger handig waren, maar waar je nu niks meer aan hebt. Ook bijvoorbeeld onverwerkte emoties gaan erin zitten. Die ideeën en emoties beïnvloeden ondertussen nog wel je keuzes, gedrag en gevoel.

Je creëert met je energieveld dus eigenlijk van alles in je leven wat je niet op die manier door hebt. Tijdens de begeleiding ontwikkel je hier bewustzijn in en komt je eigen creatiekracht steeds meer tot je beschikking. En je intuïtie ontwikkelt als vanzelf mee.

~

Kennismaken met bewustzijn en de invloed op gedrag kan ook met een e-book op de bank: klik hier voor ‘Op het snijpunt van verstand en gevoel, menselijk gedrag op dieper niveau verklaard‘.

Enjoy!