Well hello, welkom bij Gaia!

Gaia biedt intuïtieve begeleiding op individueel niveau en in groepsverband. Allebei bieden een liefdevolle gelegenheid om te kijken naar de vraagstukken die in jouw leven om ruimte en helderheid vragen.

Soms is het prettig om 1-op-1 een vraagstuk te ontrafelen en te helen, soms is een cursus een fijne manier om helderheid te ontwikkelen in de themas die spelen en die in een wijder perspectief te plaatsen.

Als je niet een directe vraag hebt, maar bijvoorbeeld interesse in verdieping, of het gevoel hebt dat er iets speelt waar je de vinger niet op kunt leggen: juist dan kan intuïtieve begeleiding een fijne manier zijn om inzicht te ontwikkelen in wat zichtbaar wil worden. Kosteloos kennismaken kan altijd.

Kennismaken met bewustzijnsontwikkeling, de verschillende lagen van bewustzijn en hoe die gedrag en intuïtie beïnvloeden, kan ook (in eerste instantie) met een e-book op de bank: klik dan hier voor ‘Op het snijpunt van verstand en gevoel, menselijk gedrag op dieper niveau verklaard‘. Enjoy!