Is er een situatie of vraag die je aandacht steeds trekt? Individuele sessies geven gelegenheid om bewustzijn te krijgen in wat er speelt.

 

Je aandacht wordt iedere dag door van alles en nog wat getrokken. Van sommige zaken ben je je bewust dat je er aandacht aan besteed: aan een klus op je werk, aan je partner, een hobby, dat je eten moet koken.

Er zijn ook onzichtbare stromingen die aan je kunnen trekken, die je niet doorhebt. Je gedachten, gevoel en lijf geven vaak wel aan dat zoiets onzichtbaars naar de oppervlakte wil, maar in de draf van de dag is dat lang niet altijd helder.

Is er iets

  • wat steeds terug lijkt te komen, of wat je steeds opnieuw lijkt mee te maken
  • waarvan je je afvraagt wat de reden is dat je er steeds last van hebt
  • waar je meer rust, licht, luchtigheid in zou wensen
  • waar je meer inzicht in zou willen, of inzicht in een volgende stap

dan kan een (serie) sessie(s) wellicht iets voor je betekenen. (Check anders ook even ‘voor jou’.)

There’s much more than meets the eye. Naast je fysieke lichaam heeft ieder mens ook een energieveld om (en door) zich heen. Daarin beweegt zich alle informatie rondom je vraag. Ik lees als het ware de energie op je vraag. Zo wordt het onzichtbare zichtbaar, zodat je er naar kunt kijken. Als je er niet meer in vast zit, kan het weer voor je gaan stromen.

Afgestemd vanuit onvoorwaardelijke liefde zijn mijn heldere vermogens zuiver beschikbaar om waar te nemen wat zich aandient.

Voel je welkom om eerst kennis te maken. Om te voelen of je het iets voor je is, of om je vraag of thema helder te krijgen.

Individuele sessie       ± 1,5 uur               €99,-[incl. BTW]